Prilagođeni Agile Pristup

Naša praksa u razvoju softvera temelji se na decenijama iskustva i znanja. U svetu gde se svakoj metodologiji pripisuje ime, naš pristup odgovara onome što se danas naziva Agile metodologijom. Međutim, mi ne sledimo strogo svako pravilo koje proizlazi iz tuđih iskustava. Umesto toga, biramo strategije koje najbolje odgovaraju potrebama naših klijenata i specifičnostima projekata na kojima radimo.

Ovo uključuje:

  • Razvoj koda usmeren na testiranje: Gde god je to moguće, prvo definiramo testove ispravnosti, a zatim razvijamo kod koji mora proći ove testove. Ovaj pristup nam omogućava preciznije definisanje zahteva i efikasniju kontrolu ponašanja programa.
  • Fleksibilnost prema promenama zahteva: Čak i u kasnijim fazama razvoja, otvoreni smo za promene u zahtevima korisnika. Svesni smo da promene mogu uticati na rokove, ali nam je prioritet zadovoljstvo korisnika, stoga smo spremni na pregovore. Posebno vrednujemo prototipizaciju, jer ona pomaže da se predvidljive varijacije zahteva identifikuju što ranije.
  • Redovna isporuka funkcionalnih verzija: Tokom razvoja, bilo da se radi o novim funkcijama ili sistemima, redovno isporučujemo upotrebljive verzije kako bi klijenti bili u toku sa napretkom.
  • Korišćenje proverenih tehnologija: Posvećeni smo upotrebi stabilnih i testiranih tehnologija, uz pažljivo uključivanje najnovijih trendova, s ciljem maksimalne efikasnosti.