SPAN3333

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Specijalizovan softverski alat koji za cilj ima stvaranje mogućnosti segmentiranja, sistematizacije, klasifikacije i prezentacije video materijala.

Zbog svojih specifičnih funkcija vrlo je pogodan korišćenju za obradu video snimaka i taktičku analizu sportskih događaja.

Više o ovom softveru možete pročitati na SPAN stranici gde možete kreirati i besplatan nalog i probati. Napominjemo da je za korišćenje potrebno koristiti Firefox ili IE (<Edge) radi toga što se za rad koristi Microsoft Silverlight, koji je u novije vreme izgubio podršku u nekoliko browsera.[/vc_column_text][vc_images_carousel images=“574,575,576,578,579,580,581″ img_size=“autox350″ speed=“3000″ slides_per_view=“3″ autoplay=“yes“ partial_view=“yes“ wrap=“yes“][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=“stretch_row“][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=“https://www.youtube.com/watch?v=G5xsJx2TzME“ title=“Prikaz jedne od funkcionalnosti ovog softvera.“][/vc_column][/vc_row]